Over Plant & Grow

Plant & Grow is sinds 2013 actief met betrekking tot de online verkoop van tuinplanten aan met name particulieren. Gedurende de jaren zijn wij uitgegroeid tot grote leverancier van een breed assortiment kwaliteit tuinplanten, alle vers vanaf diverse kwekerijen geleverd.

 

Plant & Grow anno 2023

Tuinplanten bestellen via internet, het lijkt een lastige opgave. Toch is Plant & Grow erin geslaagd dit op een succesvolle manier voor elkaar te krijgen. Sinds het voorjaar van 2013 zijn wij online actief met betrekking tot de online verkoop van tuinplanten. Door nauw samenwerken met diverse kwekers, importeurs en andere professionals garanderen wij één zo'n vers en kwalitatief mogelijk product. Hierbij is het assortiment de laatste jaren enorm gegroeid. Het ruime assortiment aan tuinplanten, bestaande uit: haagplanten, vaste planten, bodembedekkers, sierheesters, siergrassen, klimplanten en bomen komen rechtstreeks van de kweker. Dit betekent voor de klant: gezonde, kwalitatieve tuinplanten tegen een scherpe prijs. Op verschillende kwekerijen die tientallen jaren kweekervaring hebben en groot vakmanschap beheren, worden met veel liefde en op een duurzame manier de tuinplanten (op)gekweekt. Dus hoe mooi zou het zijn wanneer deze planten in jouw tuin volledig tot zijn recht komen?

plantengrow.be tuinplanten

Kwaliteit en service is waar Plant & Grow voor staat! Bij alle producten geven wij aangroeigarantie en uitgebreide plantinformatie zodat jij alles kunt vinden over de plant die je mooi vind. Om beschadiging tijdens transport naar de klant te voorkomen, verpakken wij al onze tuinplanten op een zorgvuldige en stevige manier zodat de kwaliteit 100% blijft behouden. Hierover hoeft je je als klant dus absoluut géén zorgen te maken. Binnen slechts 1 tot 5 werkdagen wordt je bestelling al bij je thuisbezorgd!

Als Plant & Grow hebben wij niet alleen groene vingers, wij hebben ook een groen hart! En deze passie....die delen wij graag met onze klanten! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste tuinplant(en)? Neem dan snel contact met ons op of maak gebruik van onze uitgebreide zoekfunctie in de webshop.

 

Waarom Plant & Grow?

  • Rechtstreeks van de kweker
  • Aangroei garantie
  • Afhalen bij één van de 1.600 afhaalpunten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Zorgvuldig verpakt en geleverd
  • Binnen 1 tot 5 werkdagen bezorgd

 

Bedrijf- en contactgegevens

Voor onze gegevens, zie hieronder

Adresgegevens:
Lagedijk 3a
5741 RE
Beek en Donk

Bedrijfsgegevens:
BTW-nummer: NL862419487B01
KVK-nummer: 82322678

Bankgegevens:
IBAN: NL83 RABO 0191 8638 82
BIC: RABONL2U

Contactmogelijkheden:
Heb je een vraag of opmerking? Neem dan snel contact met ons op via mail of telefoon.

 

Van kweker tot klant!

Hieronder is een selectie van foto's te zien hoe de tuinplanten van Plant & Grow worden opgekweekt in de kwekerij:

planten-kopen-online

Zowel in de kas, als in de volle grond als op zogenoemde containervelden (zie hierboven) worden planten in een kwekerij opgekweekt. Op dit containerveld staan alle planten in een pot. Hierdoor kan het wortelgestel goed ontwikkelen waardoor de planten, zodra deze in de tuin worden gezet, snel zullen aangroeien.

mooie planten online kopen

In de kas worden alle planten op sta-hoogte opgekweekt. Dit maakt het werken in de kwekerij ergonomisch gezien een stuk aantrekkelijker. Daarnaast staan de planten in aluminium bakken die over een rollend transsportsysteem makkelijk verplaatst kunnen worden. Door de huidige technieken is het mogelijk om bepaalde 'bakken' water en voedingsstoffen toe te dienen. Hierdoor kan per soort zeer specifiek de juiste verzorging worden gegeven. Ook kan overtollig water worden opgevangen en opnieuw worden hergebruikt.

tuinplanten bestellen

Zodra er een bestelling binnenkomt bij Plant & Grow, worden de beste planten geselecteerd uit de kwekerij. Bestel je verschillende soorten planten? Dan worden deze in de meeste gevallen vanaf verschillende kwekerijen verzameld en komen centraal in de expeditieruimte van Plant & Grow. Is de order compleet? Dan verpakken wij de planten op een zorgvuldige en stevige manier zodat het transport naar de klant snel en zonder kwaliteitsverlies kan plaatsvinden.

 

Betaalmethodes

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

Onze socials

Volg ons op social media


Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.