Snelgroeiende haagplanten

Voor wie opzoek is naar een snel groeiende haagplant doet er goed om om te kiezen voor een van onderstaande haagplanten. Deze planten hebben namelijk één ding gemeen. Ze groeien hard! Hierdoor is deze groep tuinplanten erg geliefd en daarbij ook nog eens betaalbaar. In slechts enkele jaren groeien deze planten uit tot een volwaardige haag. Alle snelgroeiende hagen van Plant & Grow zijn in pot opgekweekt. Hierdoor is het wortelgestel sterk ontwikkeld en kan daardoor jaarrond aangeplant worden zolang de bodem maar niet is bevroren. Je bent dus niet afhankelijk van bepaalde plantseizoenen! Alle snelgroeiende haagplanten komen rechtstreeks van de kweker waardoor je verzekerd bent van topkwaliteit planten!

 

Een snelgroeiende haag voor snel resultaat!

Hard groeiende haagplanten dienen minimaal twee keer per jaar gesnoeid te worden (voorjaar en zomer). Hierdoor zal de haag het mooiste dichtgroeien. Door tijdig te snoeien voorkom je rigoureuze snoei en beperk je het onderhoud aan de haag. Bemest daarbij twee keer per jaar, in maart/april en juni/juli en geef bij aanhoudende droogte tijdig water. 

Alle haagplanten zijn binnen 1 tot 4 werkdagen leverbaar. Na ontvangst van je bestelling verzamelen wij de planten uit de kwekerij en verpakken deze op een stevige en zorgvuldige manier. Hierdoor kan levering zonder kwaliteitsverlies plaatsvinden. Op de dag van levering zelf ontvang je een track & trace code om de zending te volgen en te zien hoe laat de haagplanten geleverd worden. 
€ 1,49
Carpinus betulus Haagbeuk
ZonHalfschaduw
 
400cm
€ 1,49
Fagus sylvatica Gewone beuk
Gewone beuk
Fagus sylvatica
ZonHalfschaduwSchaduw
 
 
400cm
€ 1,59
Fagus sylvatica 'Atropunicea' Bruine beuk
ZonHalfschaduwSchaduw
 
 
400cm
€ 1,39
Hedera hibernica Ierse klimop
Ierse klimop
Hedera hibernica
ZonHalfschaduwSchaduw
 
1000cm
€ 29,99
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' Laurier
Tijdelijk
uitverkocht
Photinia fraseri 'Red Robin' Glansmispel
ZonHalfschaduw
 
300cm

Niet zeker of deze plant iets is voor in jouw tuin?

Naam
Email
Welke kleur heeft gras?
Vraag en/of opmerking
 


Bij Plant & Grow betaal je veilig en vertrouwd met

Betaalmethodes
Wij zijn gecertificeerd!

Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice


Onze socials
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies