Bestelinformatie

Hieronder vind je de belangrijkste bestelinformatie van Plant & Grow. Mocht je meer informatie wensen, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen per e-mail of telefoon. Mogelijk is je vraag ook terug te vinden op onze veel gestelde vragen (FAQ) pagina.

 

Betaalmogelijkheden

Plant & Grow biedt de volgende betalingsmogelijkheden:

  • iDEAL (wordt direct verwerkt) - gratis
  • Bancontact / MisterCash (wordt direct verwerkt) - gratis
  • Creditcard: Mastercard/VISA (wordt direct verwerkt) - gratis
  • Bankoverschrijving (duurt 1-2 werkdagen) - gratis

Na bestelling ontvang je direct een orderbevestiging per mail. Bij bankoverschrijving ontvang je na bestelling een e-mail met de bankgegevens waarnaar het bedrag overgemaakt kan worden.

Bankgegevens Plant & Grow:
Rabobank: 1918.63.882
(IBAN: NL83 RABO 0191 8638 82 - BIC: RABONL2U)

 

Verzendkosten

Plant & Grow brengt de volgende verzendkosten in rekening:

 

Verzendkosten - Pakket
Bij ieder product staat de verzendmethode weergegeven. Plant & Grow brengt de volgende verzendkosten in rekening voor zendingen die met de pakketdienst worden verstuurd:

Verzendkosten Nederland:
Bestellingen onder € 25,00 -  € 8,95 verzendkosten
Bestellingen tussen € 25,00 en € 100,00 - € 6,95 verzendkosten
Bestellingen boven € 100,00 - Gratis verzending!

Verzendkosten België:
Bestellingen onder € 25,00 -  € 10,95 verzendkosten
Bestellingen tussen € 25,00 en € 100,00 - € 8,95 verzendkosten
Bestellingen boven € 100,00 - Gratis verzending!
 

Verzendkosten - Pallet  
Bij ieder product staat de verzendmethode weergegeven. Plant & Grow brengt de volgende verzendkosten in rekening voor zendingen (grote tuinplanten en bomen) die met een vrachtwagen worden verstuurd:

Verzendkosten Nederland & België:
Bestellingen onder € 350,00 -  € 34,95 verzendkosten
Bestellingen boven € 350,00 -  € 14,95 verzendkosten

 

Niet voor consumptie

Plant & Grow levert uitsluitend tuinplanten ter 'decoratie' van uw tuin of balkon.

 

Levertijd & Bezorging

Alle planten zijn uit voorraad leverbaar. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 tot 4 werkdagen na ontvangst van betaling. De verpakkingstijd hiervan inclusief transport naar de klant is doorgaans minder dan 24 uur. Op het moment dat je bestelling klaar staat voor verzending ontvang je van ons een bericht. Tevens ontvang je later een e-mail met track & trace code zodat je de bestelling kunt volgen.

 

Langere levertijd

Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn de bestelde tuinplanten binnen 4 werkdagen te leveren dan wordt je daarvan per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht.

 

Verzending

Plant & Grow maakt voor pakketzendingen gebruik van DPD. Grote tuinplanten en bomen worden op een pallet verzonden en door een transportbedrijf (kleine vrachtwagen mogelijk) thuisbezorgd. Om beschadiging aan planten te voorkomen, verpakken wij al onze tuinplanten op een zorgvuldige en stevige manier, zodat de kwaliteit blijft behouden. Hierover hoef je je als klant absoluut géén zorgen te maken!

Wil je de planten liever zelf op komen halen (dit scheelt je eventuele verzendkosten)? Neem dan alvorens je de bestelling plaatst in onze webshop, contact op via het e-mailformulier op onze contactpagina en wij informeren je over de mogelijkheden.

 

Retourneren

Aangezien planten en bomen levende producten zijn en binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd kunnen bederven, hoeft Plant & Grow geen retourzendingen te accepteren. Echter zijn er natuurlijk uitzonderingen. Bij Plant & Grow is het slechts mogelijk producten te retourneren als daarvoor een gegronde reden bestaat die door Plant & Grow ook vooraf als gegrond is verklaard.

Mocht je ontevreden zijn over het geleverde product, neem dan contact op met Plant & Grow alvorens de planten retour worden gestuurd. Er zal dan gezamenlijk tot een passende oplossing worden gekomen.

 

Plantcondities bij levering

De planten die Plant & Grow aanbiedt komen rechtstreeks uit de kwekerij en worden pas aangeboden als ze door de kwaliteitseisen van de kweker zijn gekomen. Vervolgens volgt er door Plant & Grow een tweede kwaliteitscontrole. Lees hieronder aanvullende informatie met betrekking tot de plantcondities bij levering:

1. Het doel van de kweker is om een zo'n kwalitatief mogelijk product te kweken. Hierbij is een mooi vertakte plant met een gezond en degelijk wortelgestel belangrijker dan 'een grote plant met veel bloemen'. In sommige gevallen zal de kweker zijn planten juist extra snoeien want, snoeien doet groeien! Hoewel de plant er soms na het snoeien tijdelijk even minder mooi uitziet, komt dit de kwaliteit van de plant ten goede. De plant zal namelijk mooier vertakken waardoor de plant voller wordt en een beter wortelgestel ontwikkelt. Het voorwerk wat de kweker dus verricht, komt in jouw tuin pas tot zijn recht. Houdt er dus rekening mee dat sommige planten bij levering, kortgeleden in de kwekerij gesnoeid kunnen zijn.

2. Plant & Grow levert jaarrond planten. Houdt hierbij rekening dat planten levende producten zijn die per jaargetijde kunnen verschillen. Denk hierbij aan bloei, grootte of kleur van de plant. Sommige planten sterven in het late najaar en winter bovengronds af, kunnen verkleuren en/of de bladeren verliezen. Dit zijn allemaal natuurlijke verschijnsels wat niets te maken heeft met de kwaliteit van de plant.

Bij Plant & Grow betaal je veilig en vertrouwd met